Ingrediƫnten
- IJsbergsla
- komkommer
- 2 Mozzarella
- Olijfolie
- 2 boterhammen
- 2 appels
Bereiding
Zet
een klein steelpannetje op en laat deze warm worden. Ontkorst nu de
boterhammen en snij het in blokjes. Wat olijfolie in het opgewarmde
steelpannetje en dan de stukje brood er in. Nu blijven roeren zodat
niets aanbrand en blijf dit doen tot alle stukjes brood geroosterd
zijn. Eventueel wat olie er bij doen als het brood alles opzuigt. Als
alle stukjes brood geroosterd zijn van het vuur halen en in een zeef
de overtollige warme olie er uit laten lopen. De croutons nu rustig
laten afkoelen.
Snij
de ijsbergsla, komkommer en de appels. Dit alles in een grote schaal
De mozzarella versnipperen en een scheutje olijfolie erbij naar
smaak. Dit alles even goed mixen. Nu de afgekoelde croutons erbij,
goed mixen en klaar.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten