Sla met mozzarella


Ingrediƫnten
  • IJsbergsla
  • komkommer
  • 2 Mozzarella
  • Olijfolie
  • 2 boterhammen
  • 2 appels
Bereiding
Zet een klein steelpannetje op en laat deze warm worden. Ontkorst nu de boterhammen en snij het in blokjes. Wat olijfolie in het opgewarmde steelpannetje en dan de stukje brood er in. Nu blijven roeren zodat niets aanbrand en blijf dit doen tot alle stukjes brood geroosterd zijn. Eventueel wat olie er bij doen als het brood alles opzuigt. Als alle stukjes brood geroosterd zijn van het vuur halen en in een zeef de overtollige warme olie er uit laten lopen. De croutons nu rustig laten afkoelen.
Snij de ijsbergsla, komkommer en de appels. Dit alles in een grote schaal De mozzarella versnipperen en een scheutje olijfolie erbij naar smaak. Dit alles even goed mixen. Nu de afgekoelde croutons erbij, goed mixen en klaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten